Joguines Grapat a Noari Kids

💚💛 A les botigues NK ens arriben capses cada dia, però hi ha algunes que són especials…

🌳🍁🍂 Grapat és fusta, és natura al palmell de la teva mà, material obert i sense instruccions que afavoreix el joc lliure i autònom de petits (i grans… l’equip NK ja hi hem estat jugant una estona 😍 i muntar la expo ha sigut tota una meravella!)

Amb Grapat, el temps s’atura, les textures i l’olor a natura conviden a cada infant a crear un joc lliure i personalitzat deixant volar la seva imaginació creant les seves històries i aventures. Jugar amb Grapat és com fer el caldo de Nadal; els millors ingredients i a poc a poc 😊

El naixement de cada peça de Grapat es basa en l’antiga fabricació tradicional de la joguina de fusta, amb materials molt agradables i alhora ressistents.

🌈 Els tints que hi dónen color són amb base de ceres i olis naturals que ens ofereixen una festa per la vista, l’oïda, l’olfacte i el tacte, deixant sempre entreveure el fons de fusta que ens recorda l’origen de cada trosset que tenim a les nostres mans.

Grapat diu «pintats a mà, fets a casa, amb terra, foc i riu voltant, i molts nens sempre prop inspirant diàriament.»

@joguines_grapat ha arribat a @noari_kids per quedar-s’hi!

També disponible una part de joguines grapat a la nostra botiga online


#grapat #joguinesgrapat #joguinadefusta #joguinanatural #despertaelsteussentits #regals #regalsdenadal #tió #reis #noarikids #barcelona #bacderoda #poblenou #girona #joaquimvayreda #parcdeladevesa

Acerca de Albert

Co-fundador de Noari Kids y papá de tres. Asesor en sistemas de retención infantil. Apasionado de las nuevas tecnologías.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.